Eric Díaz, al Campionat Internacional d'Anglaterra Sub16

El jove golfista català és un dels 15 jugadors que conformen la delegació espanyola desplaçada al camp de West Essex Golf Club, al nord de Londres

15
jul
2024

Adriana García Terol gaudeix del The Junior Open 2024

La jove jugadora catalana participa al torneig escocès per a jugadors de 16 anys amb el valencià Miguel Fuertes

15
jul
2024

Josep Maria Serra i Daniela Campillo, nous campions de Catalunya Absoluts sense discussió

Després de tres jornades de competició a Infinitum Golf, Serra i Campillo es coronen com els nous 'reis' del golf amateur 2024 de la FCGolf

14
jul
2024

David Puig contribueix al triomf dels 'Fireballs' a Valderrama

El jugador català va ser escollit pel capità, Sergio García, campió individual, per lluitar per la victòria per equips, que van aconseguir

14
jul
2024

Bona experiència per a Anna Cañadó i Nagore Martínez a Suècia

Les dues joves golfistes catalanes van participar amb l'equip sub18 Femení de la RFEG al Campionat d'Europa per equips, on van finalitzar a la sisena plaça

14
jul
2024

Serra i Campillo, amb avantatge de cara a la jornada final a Infinitum Golf

Josep Maria Serra acumula un total de -6 i Daniela Campillo (-5) de cara a la jornada final del Campionat de Catalunya Absolut 2024

13
jul
2024

Albert Boneta triomfa a l'Alps de las Castillas!

El jove amateur barceloní, que passarà a professional al setembre, s'emporta el triomf a Lerma Golf amb un total de 25 sota par

13
jul
2024

El cinquè lloc, l'objectiu de l'equip d'Espanya sub18 Femení

L'equip de la RFEG amb la presència d'Anna Cañadó i Nagore Martínez, buscarà el cinquè lloc aquest dissabte a Suècia

12
jul
2024

Primers líders del Campionat de Catalunya Absolut 2024

Després de disputar-se la primera jornada de joc a Infinitum Golf, Josep Maria Serra (-2) i Daniela Campillo (-3) encapçalen la classificació