19
jul
2024

David Puig finalitza la seva participació a l'Open Championship

El jugador barceloní no va poder passar el tall a Royal Troon, en la primera participació a l'Open Championship. Bona experiència de cara al futur

19
jul
2024

Golf Terramar va participar a la II Copa Jose Maria Olazábal

El club de Sitges va finalitzar onzè en aquest Campionat Interclubs Internacional Sub18 que apadrina el doble campió del Masters

18
jul
2024

Destacada actuació d'Eric Díaz al McGregor Trophy

El jove jugador català va poder completar el torneig disputat al West Essex Golf Club, per finalitzar amb 289 cops (+5)

18
jul
2024

El Grand Prix de Landes, amb presència catalana

El torneig, que es disputa des d'avui fins diumenge al recorregut francès de Golf d'Hossegor, comptarà amb la jugadora de la FCGolf, Julia Gelmà

17
jul
2024

Adriana García Terol acaba entre les millors sub16 al The Junior Open

La jove golfista catalana va finalitzar a la sisena plaça en solitari després d'una volta final de 73 cops (+1), un resultat més que notable per a la jugadora de Golf Sant Cugat

17
jul
2024

David Puig, preparat per al seu debut a l'Open Championship

El barceloní s'ha guanyat la plaça a l'últim 'Major' de la temporada amb l'objectiu primer de passar el tall en un torneig molt especial a Royal Troon

16
jul
2024

Adriana García Terol puja al 5è lloc al The Junior Open

La jove golfista catalana signa una segona volta de par (72) i puja a un cinquè lloc en espera de la jornada final d'aquest dimecres

16
jul
2024

El Circuit Nacional de 5a Categoria visita amb gran èxit Golf Perelada

Més de 90 participants a la tretzena prova de la Fase de Clubs en la competició per als federats amb hàndicaps compresos entre 26,5 i 36