AVISO INICIAL POLÍTICA DE COOKIES / AVIS INICIAL POLÍTICA DE COOKIES
FEDERACION CATALANA DE GOLF utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES(link) en el pie de página.

FEDERACIÓ CATALANA DE GOLF utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant Si continua navegant o prem el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Pot obtenir més informació en la nostra POLÍTICA DE COOKIES (link) en el peu de pàgina.
OK | Más información

Regles

El Comitè de Regles, Àrbitres i Camps es l’encarregat de vetllar per l’aplicació i la difusió entre tots els federats de les Regles del Golf en la Federació Catalana de Golf.

 

29/04/2015 Aigua accidental en green (Hexagonal Costa Brava - Març 2015)

En la segona jornada de l’Hexagonal disputat a Costa Brava, i degut a una pluja constant, dos greens es van veure parcialment afectats per aigua accidental.

Aigua accidental en green (Hexagonal Costa Brava - Març 2015)

Es demana la intervenció d’un àrbitre en el green del forat 8, on 2 dels jugadors  veuen afectada la posició de la bola i la línea de putt i un altre la línea de joc.

* En els 2 primers casos, amb la bola reposant en una zona afectada per aigua accidental, els jugadors tenen dret a alleujar-se respecte a la posició de la bola i la intervenció en la seva línea de putt.

R25-1. Condicions Anormals del Terreny

a. interferència

... Si la bola del jugador reposa al green, hi ha també interferència si una condició anormal del terreny en el green intervé en la seva línia de putt. D'una altra manera, la intervenció en la línia de joc no és, per si mateixa, interferència sota aquesta Regla.

R25-1b (iii) En el Green: Si la bola reposa en el green, el jugador ha d'aixecar la bola i col·locar-la sense penalització, en el punt més proper d'alleujament que no estigui en un obstacle, o si és impossible un alleujament complet , en la posició més propera on reposava que proporcioni el màxim alleugeriment possible de la condició, però no més a prop del forat i no en un obstacle. El punt més proper d'alleujament o de màxim alleujament possible pot estar fora del green.

* En l’altre cas, amb la bola fora del green, el jugador pretén fer un approach que hauria de tocar green en una zona afectada per aigua accidental. Li afecta, doncs, la línia de joc, i no té dret a alleujar-se ni a treure l’aigua accidental.

 

D25-1a / 2

Aigua Accidental a Green intervé entre la Bola que està fora de Green i el Forat

P. La bola d'un jugador està just fora del green i aigua accidental al green intervé entre la bola i el forat. Pot alleujar-se el jugador?

R. No. A més la Regla 13-2 prohibeix al jugador treure aigua accidental de la seva línia de joc.

 

Noticias relacionadas

No hi ha cap element per mostrar.

Aisle Style
©2009 Federació Catalana de Golf. Tots els drets reservats.
Condicions d'ús Política Cookies Condiciones Contractació Tuset 32, 8èna planta. 08006 Barcelona. Tel: 93 414 52 62. Email: catgolf@catgolf.com
Aisle Style