16
abr
2024

El Santander Golf Tour 2024 s'estrena a Empordà Golf

La primera prova de la temporada d'aquest circuit professional femení es jugarà a partir de dimecres al recorregut Forest amb la presència de dues catalanes

15
abr
2024

Inscripcions obertes per al Campionat de Catalunya de 2a, 3a i 4a Categoria Femenina

Si et vas apuntar en el seu moment per a la prova a Golf Sant Cugat, has de fer la inscripció de nou abans del 30 d'abril

14
abr
2024

Catalunya arrolla a Balears i finalitza cinquena

L'equip de la FCGolf s'ha imposat per un contundent 4-1 i aconsegueix la cinquena plaça a l'Interautonòmic Sub18 Masculí

13
abr
2024

Catalunya buscarà el cinquè lloc davant Balears

L'equip de la FCGolf s'ha imposat a Castella-La Manxa a l'Interautonòmic Sub18 Masculí i buscarà la victòria davant Balears per tancar el torneig

13
abr
2024

Rahm i Olazábal passen el tall al Masters

Les fortes ratxes de vent van causar molts mals de cap a tots els jugadors. Van sobreviure Jon Rahm i José María Olazábal. Sergio García es va quedar fora

12
abr
2024

El cinquè lloc final, l'objectiu de Catalunya a l'Interautonòmic Sub18 Masculí

L'equip de la FCGolf cau davant Astúries per un ajustat 4-5 i l'objectiu és acabar a la cinquena plaça amb Castella-La Manxa com a primer rival aquest dissabte

12
abr
2024

Camiral manté el liderat del Quadrangular Femení de Catalunya

Després de la segona prova disputada al RCG Cerdanya, va empatar a la primera posició amb Golf Torremirona, amb 86 punts

11
abr
2024

Catalunya inicia aquest divendres els quarts de final davant Astúries

L'equip de la FCGolf va finalitzar a la quarta plaça després de la jornada inaugural stroke Play (+11) de l'Interautonòmic Sub18 Masculí

11
abr
2024

Arriba el Masters d'Augusta amb tres espanyols en joc

La 88a edició del torneig es disputa a Augusta amb el nord-americà Scheffler com a principal favorit al costat del basc Jon Rahm