11 de febrer 2024

David Puig, el millor de 'Fireballs' a Las Vegas

David Puig va completar un destacat torneig al LIV Golf a Las Vegas després de tancar la seva participació al segon torneig de la temporada en un destacat quinzè lloc, amb un total de -5.

El jove jugador català es va situar a la part alta final del torneig després de tres voltes de 67,67 i 72 cops per a aquest quinzè lloc a la classificació individual.

Puig va ser el millor jugador dels 'Fireballs', seguit del mexicà Abraham Ancer (-4), mentre el capità, el castellonenc Sergio García finalitzava al lloc 26è, amb un total de -3 i el madrileny Eugenio López Chacarra, al lloc 30è, amb -2.

A la competició per equips, 'Fireballs' va acabar a la vuitena plaça, amb -12 amb victòria per a l'equip Smash, liderat per Bruce Koepka, amb un total de -33.

A l'apartat individual, la victòria va somriure per al nord-americà Dustin Johnson, que en un gran final de volta, aconseguia tres birdies en els últims sis forats per emportar-se el triomf i els quatre milions de dòlars, amb un total de -12.

El LIV Golf Las Vegas, que va finalitzar aquest dissabte per no interferir a la SuperBowl que es disputava a la mateixa ciutat diumenge al vespre, no tornarà a l'acció fins al març, amb la disputa de la tercera prova a Jeddah (Aràbia Saudita), de l'1 al 3 de març.

Moltes felicitats David per la teva gran actuació a Las Vegas!