30 de juny 2024

El TEAM FCGOLF manté el liderat de l'Hexagonal 2024 després de la visita a Infinitum Golf

El Gran Premi de Catalunya, conegut com l'Hexagonal 2024, va viure aquest dissabte la quarta prova del campionat oficial de la FCGolf al recorregut Hills d'Infinitum Golf, amb la presència dels 28 equips en competició.

Una jornada complicada per al líder, el 'TEAM FCGOLF', que es presentava a la cita al resort tarragoní amb només tres jugadors. Era important que cap d'ells punxés ja que el liderat es podia posar molt complicat.

Doncs a la jornada individual on comptaven les tres millors targetes, TEAM FCGOLF aconseguia sobreviure, amb 87 punts a la jornada, ocupant el lloc dissetè el dia, encara que suficient per seguir en el liderat, amb un total de 359 punts. El millor de l'equip federatiu va ser Jose Ramón Gabas, amb 33 punts.

L'equip 12 GOLFAHOLICS, sí que va aprofitar la jornada a Infinitum sumant 94 punts, i aconseguia acostar-se a només quatre de TEAM FCGOLF, amb 355, a la segona plaça.

La tercera plaça a la classificació general és per a l'Equip 28 BARLOA GOLF, que en va sumar 89 a Infinitum, per a un total de 351, a l'aguait dels dos primers classificats que només el separa quatre punts del segon, i vuit dels líders, TEAM FCGOLF.

El millor equip aquest dissabte al resort català va ser l'Equip 2 CEME GOLF, que acumulava 105 punts gràcies als 37 de Rosendo Menta, els 36 de Miguel Carballeda, i els 32 de Marc Nogueira, el capità de l'equip. El resultat descartat VA SER el 19 d'Adrián Pérez.

El Gran Premi de Catalunya encara té dues proves per completar el torneig, amb la visita a Golf Costa Daurada, el proper 14 de setembre, i la prova final, coneguda com la BATALLA FINAL, on es decidirà el títol, al Club de Golf LLavaneras, els dies 12 i 13 d'octubre.

Moltes felicitats a CEME GOLF per la seva victòria parcial a Infinitum Golf!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf i Golf EstudiO, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND,