24 d'abril 2024

Golf Barcelona acull amb èxit el Circuit Nacional de 5a Categoria amb propera parada a Serres de Pals

El Circuit Nacional de 5a Categoria va realitzar parada aquest dissabte al recorregut Executive del Club de Golf Barcelona, amb un èxit absolut de participació. A la cinquena prova de la temporada de la Fase de Clubs van participar més de 100 jugadors, disposats a competir i gaudir d'aquest recorregut de nou forats amb què compta el club de Sant Esteve Ses Rovires.

A la competició masculina, van participar un rècord de 84 jugadors, amb victòria final per al jugador de Lumine, Jordi Domènech, que va aconseguir 23 punts, empatat amb el segon classificat, Jaime Maspoch.

A la competició femenina, van participar 23 federades catalanes, amb triomf per a la jugadora de HCP1, Ona Mañer, que va acumular 26 punts, cinc més que la segona classificada, també del mateix club, Maria Teresa Sorrosal, que es va quedar en 21 punts.

El circuit no s'atura i ja s'acosta la sisena prova del calendari de la Fase de Clubs, que acollirà Serres de Pals, el proper 5 de maig.

Com és habitual, podran apuntar-se tots els federats amb handicap comprès entre 26,5 i 36, amb sortides de barres vermelles per a tots els participants i en la modalitat de Stableford Handicap.

Un cop feta la inscripció, oberta fins al 2 de maig, es podrà fer una volta d'entrenament a un cost de 25 euros.

No ho deixis per al final perquè només hi ha 90 places disponibles, 60 per a homes i 30 per a dones!