25 de febrer 2024

Jorge Rubio, l'únic golfista català que completa l'Internacional Sènior Masculí

L'Internacional Sènior Masculí, disputat el cap de setmana al Real Club de Sevilla Golf, no va poder comptar amb gran protagonisme dels sèniors catalans desplaçats fins a Sevilla.

El millor a la classificació final després de tres jornades de joc va ser el sènior de Golf Terramar, Jorge Rubio, que va concloure el torneig al lloc 38è, amb un total de 224 cops (+8), lluny de les primeres posicions.

La victòria se la va emportar el nord-irlandès Joe Lyons, que va acabar amb un total de 209 impactes (-7) superant amb total claredat tots els seus oponents, l'italià Pascal (-3) i l'italià Frantz.

El millor espanyol a la classificació va ser Ramon Luengo, a la quarta posició empatada, amb 214 cops (-2).

Només Jorge Rubio va aconseguir ficar-se al tall del torneig. Es van quedar a la segona jornada Alberto Durban, Juan José Martínez Campos, Enric Martínez, Francisco De Pablo, Rafael Moreno, i Mario Pérez-Calvo, finalment retirat.