10 de maig 2024

La parella Jorge Rubio-Juan Leach, subcampions d'Espanya Dobles Sènior

Els sèniors catalans Jorge Rubio i Juan Leach, van aconseguir dijous el subcampionat d'Espanya Dobles Sènior al recorregut de Golf Escorpión, després de completar les dues jornades de competició, amb un total de 140 cops, després dels 69 de la primera jornada i 71 de aquest dijous.

Una gran actuació de la parella de Golf Terramar, que es va quedar a només dos impactes dels campions, els germans Álvaro i Gonzalo Paradinas, que van acabar amb 138 impactes.

Juan Leah i Jorge Rubio, que ja van aconseguir el títol nacional el 2022, segueixen sent una de les parelles catalanes sènior més compenetrades en competició oficial.

A la classificació final, destacar la setena plaça compartida de la parella del RCG El Prat, formada per Enrique Martínez i Francisco De Pablo, amb 143 cops. Tretzers van acabar Javier Verges i Mario Pérez Calvo, amb 146 igual que Bruno Rosal fent parella amb Ignacio de Wit.

Al Top20 també es van classificar al lloc 17è, la parella Philippe Bach-Eduardo De la Riva Casanueva, amb 147 cops, a més de Jorge Knuth-Rosenso Menta i Josep Lluis Trepat-Carlos Stockfleth.

Ara arriba el torn del torneig individual masculí que arrenca aquest mateix divendres també a Golf Escorpión, amb Rubio i Leach liderant el nombrós grup d'amateurs sèniors catalans participants a la prova.

Felicitats a la parella Rubio-Leach i a tots els que participen a partir de divendres al Campionat d'Espanya Individual Individual Sènior masculí!