18 d'octubre 2024

Sisè lloc de Paz Marfà a La Corunya

El circuit femení professional Santander Golf Tour va passar pel recorregut del RCG La Corunya, i després de dues jornades de competició, la professional barcelonina Paz Marfà va completar el torneig a la sisena plaça compartida, amb un total de 148 cops (+4)

Marfà, que regularment disputa el Ladies European Tour, va signar dues voltes de 73 i 75 cops per finalitzar el torneig femení a quatre impactes de la campiona, la jove anglesa amateur, Darcey Harry, que es va endur el triomf amb un total de 144 cops, al par del camp.

La professional d'Empordà Golf, Raquel Romero, que partia després de la primera jornada a la primera posició compartida, va arrencar la segona volta de la millor manera possible, prenent la davantera al forat 2 amb un birdie que la posicionava líder en solitari.

Encara que la dificultat del camp li va passar factura als següents forats, cometent alguns bogeys que la van acabar per descavalcar dels primers llocs. Romero va finalitzar a la novena plaça, amb un total de 150 cops (+6) després de dues targetes a Zapateira de 72 i 78 impactes.

Després de la prova gallega, Maria Herráez, que va acabar segona a un impacte de la campiona, es consolida en el lideratge del rànquing anual del Santander Golf Tour, ia falta d'una prova puntuable -la de Zaudín que tindrà lloc els dies 6 i 7 de novembre- tan sols Nina Pegova, Marta Pérez o Elena Hualde podrien treure-li la corona en cas de victòria.

Felicitats a Paz Marfà per la seva bona actuació a La Corunya!