23 d'octubre 2024

Valentina Corretja i Carlota Gutiérrez, al Top10 del Campionat d'Espanya Femení de 2a Categoria

El camp de La Rioja de Sojuela Golf va ser l'escenari el cap de setmana passat del Campionat d'Espanya de 2a Categoria, en què dues jugadores de la FCGolf van finalitzar al Top10 del torneig de la RFEG.

El resultat més destacat el va signar la jove jugadora de Golf Sant Cugat, Valentina Corretja, que va finalitzar en un destacat sisè lloc compartit, amb un total de 166 cops, després de lliurar dues targetes de 90 i 76 impactes.

Bona actuació també per a la jugadora de Golf Costa Daurada, Carlota Gutiérrez, que va acabar a la novena posició, amb 171 impactes després de dues voltes de 91 i 80 cops.

També va completar el torneig Eugenia Yakovtseva (RCG El Prat), amb 198 cops, al lloc 45è i Pilar García (Costa Daurada), amb 225, al lloc 64è.

D'altre banda, a 3a Categoria, en què van participar 38 jugadores, la federada de Golf Terramar, Tracey Tillstrand signava 183 cops (93+90) per ocupar una meritòria  tercera plaça, mentre que Ona Martínez (Golf Sant Cugat), ho feia al novè lloc, amb 189 impactes.

Moltes felicitats a les nostres jugadores a Sojuela Golf!