27 de novembre 2022

Alex Esmatges guanya a Golf de Pals i l'Ordre del Mèrit del PGA Spain

L'ilerdenc Alex Esmatges tanca la temporada de la millor manera possible en imposar-se al torneig Gran Final del circuit nacional 50è Aniversari PGA Spain Golf Tour 2022, disputat a l'espectacular recorregut de Golf de Pals.

Esmatges ha repetit l'èxit d'un any enrere, a Golf Santa Marina (Pedreña) i es proclamava número u del circuit nacional. Aquest dissabte, ho va tornar a fer imposant-se a la prova de Golf de Pals, en un exercici de control de la prova i del rànquing.

Amb una setmana molt regular i tres targetes de 70 69 i 70 (209 cops -10) s'ha imposat a la Gran Final de Pals i, gràcies al fet que aquest torneig puntua doble, s'ha proclamat número u del golf nacional, retenint la corona, que sembla que porti ja el seu nom.

El professional català començava aquests darrers 18 forats de l'any trepitjant fort, amb cinc birdies als primers 10 forats del recorregut de Golf de Pals, tota una institució aquest Par 73, que acollia el primer torneig del DP World Tour el 1971.

Alex, que sortia en el partit dels líders amb el madrileny Carlos Balmaseda i el gallec José Luis Adarraga, va posar aviat terra pel mig, aprofitant que va clarejar un dia assolellat a la Costa Brava, i que el temut veient amb prou feines va fer acte de presència .

Moltes felicitats Alex per aquesta victòria i el número u al rànquing!