16 de setembre 2024

David Puig tanca sota par la competició individual del LIV Golf

David Puig va completar la temporada individual del LIV Golf al torneig disputat a Chicago, on va finalitzar al lloc vintè, amb un total de -1, empatat amb el mexicà Carlos Ortíz i el colombià Sebastián Muñoz.

Un resultat que va arribar després de dues primeres voltes a Boolingbrook Golf Club, de 71 cops (+1) per tancar el torneig aquest diumenge amb una gran targeta de 67 cops (-3) després de signar sis birdies per tan sols tres bogeys i tancar el torneig amb molt bon gust de boca.

A l'apartat per equips, els 'Fireballs' aconseguien la tercera plaça a Chicago, amb un total de -12, a un sol cop de la Legió XIII del vencedor, el basc Jon Rahm, i la primera plaça va ser per als Crushers de Bryson DeChambeau, amb un total de -12.

A la classificació general per equips, els 'Fireballs' de Sergio García –que va acabar segon al torneig de Chicago i tercer a la classificació individual després de Rahm i Joaquin Niemann-, han finalitzat sisens, i aquest cap de setmana vinent es jugarà el torneig final per equips a Dallas.

A la classificació final individual, David Puig ha finalitzat al lloc 26è, fora dels 24 primers que s'asseguren plaça de cara al 2025, encara que el jove barceloní segur que no tindrà problemes per renovar la seva relació amb els 'Fireballs' o si és el cas, un altre equip que s'interessi per contractar-lo.

Tot sembla indicar que continuarà a l'equip de Sergio García de cara al 2025, encara que això ho haurà de confirmar el capità una vegada s'acabi la temporada.

Felicitats David pel bon final de temporada al LIV Golf!