29 de març 2023

Destacada actuació de Jorge Rubio al II Puntuable Nacional Sènior Masculí

Jorge Rubio va tenir una destacada actuació al II Puntuable Nacional Sènior Masculí, que es va disputar el cap de setmana a El Bosque (València). El jugador de Golf Terramar va signar un total de 149 cops, amb voltes de 76 i 73 per finalitzar en un destacat quart lloc, empatat amb Bernando Campos (Puerta de Hierro).

Només tres jugadors van superar l'actuació de Rubio. El guanyador va ser Alfonso Erhardt (Puerta de Hierro), amb un total de 143 cops, la segona plaça per a Carlos Cendra (Puerta de Hierro), amb 145, mentre la tercera plaça se la va adjudicar Jorge Gross (Pineda), amb 147.

Pel que fa a la resta de participació catalana, Alberto Durban (Vallromanes) va ocupar la vuitena plaça final (152), i Francisco De Pablo, setzè (156). Golf Terramar també va tenir més protagonisme amb la presència de Philippe Bach i Juan Leach, al lloc 27è (159), Emilio Villodres, al 57è (168) i Carlos Armengol, al 80è (185).

Més participació de sèniors de la FCGolf, amb Guillermo Prats (Costa Daurada), al lloc 37è (161), Rafael Moreno (Cerdanya) i Juan José Martínez Campos (RCG El Prat), tots dos al lloc 43è (164), Jordi Serra (Llavaneras), al lloc 48è (165) i Josep Lluís Trepat (Raimat), al 52è (166).

Aquest torneig ha estat la segona prova valedora per al rànquing nacional sènior masculí, després de completar-se la primera, l'Internacional d'Espanya Individual.

Després d'aquest II Puntuable Nacional Sènior Masculí 2023 resten per disputar-se el Campionat d'Espanya Individual Sènior Masculí (19-21 de maig, RCG Pedreña) i el Puntuable Nacional Sènior, del 24 al 25 de juny a Golf Terramar.

Felicitats Jorge per aquest destacat quart lloc a El Bosque!