16 d'agost 2022

El Circuit Junior & Baby Cup busca campió per al seu I trofeu J.C. Campillo

El proper 4 de setembre, coincidint amb la 8a prova del Circuit Júnior & Baby Cup, se celebrarà a Golf Costa Daurada el I Trofeu J.C. Campillo.

Després del merescut homenatge que se li va realitzar a la passada edició del Circuit i la gran acollida que va tenir l'esdeveniment, l'Associació Júnior & Baby Cup, juntament amb Golf Costa Daurada donarà continuïtat a la iniciativa amb el I Trofeu J.C. Campillo

El Trofeu va començar amb el reconeixement a qui porta el seu nom, i neix amb la intenció de valorar i agrair totes aquelles persones que de manera desinteressada i altruista, han col·laborat amb la promoció del golf a Catalunya.

Des de la Júnior& Baby Cup, a més de promocionar la competició, també consideren important la transmissió de valors que aporta un esport com el golf i que es converteixi en un plus de formació per a les joves generacions de jugadors.

La prova a Costa Daurada puntua per al circuit a la competició de 18 forats stroke play, 18 forats stableford Individual, i 9 forats stableford Individual per a benjamins

Els participants al I Trofeu J.C Campillo optaran al trofeu per als campions scratch Boy/Girl, Cadet, Infantils, Alevins i Benjamí. El campió scratch rebrà a més un premi especial, gentilesa del Team Campillo.

Hi haurà premi especial a la bola més propera a dos dels parells 3 i en finalitzar es realitzarà el lliurament de premis i un gran sorteig de regals amb més de 50 joguines, invitacions a proves del circuit i moltes més sorpreses!

Inscriu-te com més aviat millor que la data arriba molt aviat!