08 d'agost 2022

El Vallès Golf acull amb èxit el Circuit Nacional de 5a Categoria

El Vallès Golf va acollir amb èxit la penúltima prova de la Fase de Clubs del Circuit Nacional de 5a Categoria, impulsat per la RFEG i les federacions autonòmiques com la FCGolf per als federats amb hàndicaps alts.

El torneig va reunir fins a 61 jugadors que van gaudir de la matinal al Vallès Golf, on van poder competir a nou forats en la modalitat stableford Handicap, amb sortida de barres vermelles.

Després de disputar-se la competició, la victòria a la classificació masculina va ser per a Xavi Puigdellívol Freixa, que va sumar un total de 21 punts, igual que el segon classificat, Juan Carlos Franco Albardiaz. Dos jugadors més també van completar els nou forats amb 21 punts.

Per la seva banda, a la classificació femenina, es va imposar Pau Carrasumada Serrano, que va sumar 22 punts, mentre que el segon lloc va ser per a Maria Teresa Sorrosal, amb 18.

Aquest circuit, destinat a federats amb handicap comprès entre 26,5 i 36, arriba a la recta final ja que només queda per disputar una prova de la Fase de Clubs.

Serà el proper 27 d'agost a Golf La Roca, la darrera prova de la Fase de Clubs, abans de disputar la Final Autonòmica, el 17 de setembre, a Gaudi Reus Club.

Moltes felicitats als guanyadors a El Vallès Golf!