20 de gener 2022

Golf Terramar, primer líder del 48è Interclubs Femení de Catalunya

El 48è Interclubs Femení de Catalunya ha iniciat l'edició del 2022 en una magnífica matinal de golf femení al recorregut links d'Empordà Golf, amb 13 equips participants.

I en aquesta primera prova del calendari de la prova per equips femenina de la FCGolf, el primer líder de la competició és Golf Terramar que ha acumulat ni més ni menys que 15,5 punts prenent el control d´aquesta Lligueta femenina 2022.

Per Golf Terramar van sumar Sola-Gonzalez, amb 4,5 punts, Mustera-Noguer, 1 punt, Florand-Tillstrand, cinc punts i Mateu-Pirotto, cinc punts més per a aquests 15,5 punts i 15 ups que els situa en el més alt de la classificació en aquesta primera jornada disputada a la modalitat Fourball Match Play.

En un recorregut en magnífiques condicions i un dia espectacular de sol i una temperatura agradable, tots els equips van sortir disposats a sumar aquest primer dia de joc, i després de Golf Terramar, no va estar lluny RCG Cerdaña, que va acumular 15 punts i 15 ups per a aquesta segona plaça en solitari.

Per darrere, i també a prop del liderat, l'equip local d'Empordà Golf que va sumar 14 punts i 14 ups, per a la tercera posició en solitari.

Les defensores del títol, Golf Llavaneras, va haver de conformar-se amb 6 punts. Queda molt camí a recòrrer, però totes les jugadores van mostrar un gran entusiasme per tornar a la competició i ja pensen a la segona prova del calendari.

El torneig continuarà precisament al camp de les primeres líders, Golf Terramar, que acollirà la segona prova d'aquesta Lligueta el proper 16 de febrer.

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens han acompanyat a Empordà Golf els patrocinadors principals, adidasTaylorMade y Fincas Bourgeois, a més dels partnerts federatius La Roca Village, NACEX, Golf Estudio i Aneto Natural.

Moltes felicitats a Golf Terramar pel liderat de la Lligueta 2022!