17 de maig 2022

Gran matinal de competició a Golf Castellterçol

El Circuit Nacional de 5a Categoria continua avançant a bon ritme al 2022 després de completar-se la sisena prova de la temporada a Golf Castellterçol.

En una matinal molt assolellada, prop de 50 jugadors van participar en aquest torneig de 5a categoria dissenyat perquè comencin a gaudir de la competició els federats catalans amb hàndicaps compresos entre 26,5 i 36.

En el recorregut de nou forats, i amb sortides de vermelles, la competició va arrencar a primera hora del matí per completar aquesta primera volta, valedora per a la competició de la RFEG que compta amb el suport de les federacions autonòmiques com la FCGolf.

Un cop disputada la prova, la victòria masculina va correspondre a Andreas Boje, que va sumar un total de 23 punts, mentre que el subcampionat se'l va emportar Andreas Eikelmeier, amb 22

A la competició femenina, la victòria va ser per a Carrassumada Serrano, que va acabar amb 20 punts, mentre el subcampionat va ser per a Maria Teresa Sorrosal, amb 17 punts.

El president de Golf Castellterçol, Salvador Sala, va fer el lliurament dels trofeus als guanyadors, que van gaudir del club de nou forats, amb un tracte exquisit per part de l'entitat esportiva.

El Circuit Nacional de 5a Categoria segueix endavant, amb la setena prova, que es disputarà al Camp de Golf Municipal de Matadepera, el proper 29 de maig. Recordem que les inscripcions s'han de fer al propi club.

Moltes felicitats als guanyadors a Golf Castellterçol!