07 de maig 2021

Joel Moscatel, líder en solitari a Madrid

Joel Moscatel va aconseguir alçar-se al liderat en solitari al Campionat Obert de Madrid Masculí, després que aquest divendres signés una brillant volta de 70 cops (-2), per sumar un total de 141 impactes (-3).

El lleidatà compta amb una renda de dos impactes sobre els madrilenys Jorge Siyuan i Jaime Montojo (-1). Només tres jugadors per sota del par del camp a Golf Santander (Madrid).

En la jornada de divendres, Moscatel, que ja va acabar líder després del primer dia a Golf Santander, va signar en aquesta segona volta 4 birdies, en els forats 1,8,12 i 16 per només dos bogeys, en els forats 4 i 11, per a aquests magnífics 70 impactes que li donen el liderat en solitari.

En la classificació general, destaca el desè lloc de Daniel Solavera (+4) mentre Josep Maria Serra va anar al lloc 12è, amb una segona targeta de 78, per un total de 149 (+5). Marc Sabrià i Victor García-Broto, al 15è lloc, amb 150 (+ 6).

Aquest Campionat de Madrid Masculí es juga a 72 forats Stroke Play en quatre dies consecutius, establint-se un tall després de la tercera ronda que superaran els 45 primers classificats i empatats. Aquest Campionat de Madrid Masculí 2021 és una competició valedora per als Rànquings Nacionals Absolut, Sub i Cadet Masculí, i per al Rànquing Mundial.

Felicitats Joel pel liderat en solitari!