29 de novembre 2022

Mireia Prat defensa títol al Campionat d'Espanya de Professionals Femení

Mireia Prat buscarà la defensa del títol aconseguit al 2021 al mateix escenari del RCG Sevilla quan aquest dimecres arrenqui una nova edició del Santander Campionat d'Espanya de Professionals Femení, amb la presència de 34 jugadores.

Prat intentarà repetir l'èxit en el recorregut sevillà on es va imposar gràcies a la solidesa del seu joc a les últimes rondes. Per a la cita a Sevilla arriba descansada ja que no va prendre part aquesta setmana al torneig final del LET, l'Open d'Espanya, a Villa Padierna.

La jugadora de Torelló, que sí que va participar en el torneig de parelles del Santander Golf Tour a Peralada Golf, i on va finalitzar a la segona plaça, tindrà companyia catalana, l'habitual als tornejos internacionals, com Elia Folch i Paz Marfà, a més de la campiona de Catalunya Absolut, l'amateur Raquel Romero.

El torneig comptarà amb la presència de 34 jugadores de les quals set són amateurs com Romero. Nou de les participants juguen habitualment a la màxima categoria europea, el Ladies European Tour.

A més de les catalanes, cal destacar la presència de Nuria Iturrioz o Laura Gómez, que compta amb victòries internacionals al seu palmarès. També hi serà present Natalia Escuriola, campiona del rànquing Santander Golf Tour 2022 i guanyadora de tres proves aquesta temporada. El torneig, a més, serà el colofó ​​a la temporada al Santander Golf Tour 2022.

Molta sort a les nostres jugadores al RCG Sevilla!