18 de juny 2021

Top 10 de Camilla Hedberg a Lauro Golf

El Santander Golf Tour ha iniciat la seva marxa en 2021 en el recorregut de Lauro Golf (Màlaga), amb triple representació catalana.

Després de les dues jornades de competició en el recorregut malagueny, la millor classificada catalana va ser la professional de Golf Terramar, Camilla Hedberg, que va finalitzar en la novena posició compartida, amb un total de 146 cops (+2), després de dues voltes de 74 i 72 impactes.

La guanyadora de la primera prova va ser la castellonenca Carla Bernat, que va finalitzar amb 139 cops (-5), assolint quatre d'avantatge sobre Natasha Fear (-1).

A més de Hedberg, destacar també la presència de Carolina González, que va completar el torneig malagueny en el dotzè lloc, amb 148 cops (+4). També va participar la jugadora amateur de la FCGolf, Petra Duran, amb 162 cops.

El Santander Golf Tour és l'únic circuit femení professional a Espanya en què participen les millors professionals espanyoles i amateurs.

La propera cita del Santander Golf Tour serà a Oliva Nova Golf amb la disputa de el Santander Golf Tour València torneig de dobles que serà la segona prova d'aquest circuit 2021.