02
jul
2024

Participa aquest juliol al Grand Prix Lleida Ponent

El recorregut de Golf Lleida & Country Club acull del 19 al 21 de juliol la competició de la FCGolf puntuable per al Rànquing Mundial i el Grand Prix Absolut Masculí, femení i Boys i Girls

02
jul
2024

Mireia Prat acaba en un destacat setè lloc a Suïssa

La jugadora de Torelló va signar el seu millor resultat de la temporada al Ladies European Tour, el seu segon Top10 de la temporada

01
jul
2024

Adri Arnaus signa el millor resultat de la temporada al DP World Tour

El de Moià va acabar a la cinquena plaça a l'Open d'Itàlia, amb 276 cops (-8), a dos impactes del vencedor, l'alemany Marcel Siem

01
jul
2024

Destacat paper de Josep Maria Serra i Albert Boneta a l'Europeu Individual Masculí

El jugador del RCG El Prat va finalitzar en un destacat dotzè lloc a Dinamarca, amb 285 cops (-3), mentre que Albert Boneta se'n va anar al lloc 29è, amb 289 (+1)

30
jun
2024

Joel Moscatel guanya a França i s'acosta al DP World Tour!

L'ilerdenc de 25 anys aconsegueix el seu segon triomf al Challenge Tour en imposar-se a Le Vaudreuil Challenge després de superar al play-off Benjamin Hebert

30
jun
2024

El TEAM FCGOLF manté el liderat de l'Hexagonal 2024 després de la visita a Infinitum Golf

L'equip federatiu només va acumular 87 punts amb els tres jugadors presents a Tarragona, tot i que va ser suficient per mantenir-se al liderat, amb victòria parcial de CEME GOLF

29
jun
2024

Joel Moscatel, amb opcions de victòria a França

L'ilerdenc està completant un altre gran torneig al Challenge Tour i sortirà aquest diumenge a la primera plaça compartida amb el francès Will Besseling

29
jun
2024

L'Equip 40 'EL TIRO', nou campió del 48è Gran Premi Sèniors de Catalunya

A la prova final disputada al RCG El Prat, aconseguia 81 punts, suficients per emportar-se la copa a la classificació general, amb 404 punts.

28
jun
2024

Ivan Ponsdomènech brilla a l'Aravell Golf Andorra Open de l'Alps Tour

El jove jugador de la FCGolf va signar la millor volta del dia (-7) per situar-se a la vuitena plaça a falta de la jornada de dissabte