05 de maig 2024

Bon torneig de David Puig al LIV Golf de Singapur

El jove professional barceloní, David Puig, va completar la setena prova de la temporada al LIV Golf Singapur, on va finalitzar al lloc 27è, amb un total de -5, després de tres voltes sota par, en el tercer millor actuació de la temporada .

El de Golf Barcelona va començar divendres amb volta de -1, igual que dissabte, mentre aquest diumenge va millorar les seves prestacions, per signar una targeta de 68 impactes (-3) que el van portar al lloc 27.

Un resultat que no li va permetre sumar punts a nivell individual, encara que si va tenir premi a l'apartat d'equips, on van aconseguir un valuós segon lloc, amb un total de -29 després que a l'última jornada de diumenge sumessin els quatre jugadors de 'Fireballs'.

Els millor classificats van ser el madrileny Eugenio López-Chacarra i el mexicà, Abraham Ancer, tots dos amb un total de -9, en la desena posició amb Jon Rahm.

Per la seva banda, el capità Sergio García, se'n va anar al lloc catorzè, amb -8. Sens dubte, un bon paper de l'equip Fireballs a l'espera de la propera prova, a Houston, del set al nou de juny al Golf Club de Houston.

David ha de tractar de remuntar posicions, ja que actualment ocupa el lloc 40è del rànquing individual, amb 5,08 punts, a mitja temporada del LIV Golf.

Felicitats David i sort per al proper torneig!