30 de gener 2023

Adri Arnaus completa un bon torneig a Dubai

Adri Arnaus va completar la seva participació en el seu segon torneig de la temporada, el Dubai Desert Classic en un destacat tretzè lloc compartit, amb un total de 277 cops (-11), a vuit del campió del torneig, el número u del món, el nord-irlandès Rory McIlroy.

El de Moià va jugar de manera molt regular a l'espectacular recorregut de l'Emirates Golf Club, amb voltes de 67, 68, 70 i 72 cops, que el van deixar fora del Top10 per molt poc però amb la sensació d'haver jugat un bon golf.

Arnaus va arribar a estar a la primera posició a la tercera jornada, encara que no va poder mantenir el ritme  i es va situar a la quarta plaça, a dos cops dels líders.

Encara que a la jornada final de dilluns, -el torneig es va haver d'allargar a causa de les pluges de dijous-, va haver de conformar-se amb una tarjeta al par, que li va reportar un bon xec de 127.000 euros.

D'altre banda, Pablo Larrazábal també ha completat el torneig entre els 30 millors, amb un total de 280 cops (-8), amb voltes de 73, 65, 69 i 73 cops, empatat amb un altre espanyol, Adrian Otaegui.

El millor espanyol a Dubai va ser Ángel Hidalgo, que va completar el torneig del DP World Tour a la vuitena posició amb 276 cops (-12).

Tant Adri Arnaus com Pablo Larrazábal segueixen aquesta setmana a l'Orient Mitjà per disputar el Ras Al-Khaimah Championship, als Emirats Àrabs Units, que reparteix dos milions d'euros en premis,