17 de juliol 2024

Adriana García Terol acaba entre les millors sub16 al The Junior Open

Aquest dimecres va concloure The Junior Open al recorregut escocès de Kilmarnock, un dels tornejos més prestigiosos per a menors de 16 dels que es juguen a l'estiu, i que ha ofert una notable actuació espanyola.

La golfista barcelonina Adriana García Terol (+3) ha tancat la prova al sisè lloc en solitari, mentre que el valencià Miguel Fuertes (+13) ho ha fet al lloc 22è.

La jove golfista catalana ha estat molt sòlida tota la setmana, i s'ha acomiadat amb un 73 (+1) que va a la línia del 74 de la primera jornada i del 72 de la segona, en què a més es va permetre el luxe d'anotar-se un eagle per un destacat sisè lloc final.

La sud-coreana Hyosong Lee (-9) s'ha endut la victòria amb una actuació estel·lar sense que ningú la pogués caçar als links escocesos, i la seva més immediata perseguidora, la japonesa, Anna Iwanaga, va finalitzar a vuit cops de la campiona.

Tant la campiona com la subcampiona han estat les úniques que ha acabat sota par al camp escocès el que mostra la dificultat del recorregut, en un torneig considerat com el British Amateur sub16.

Després de la competició, tots els jugadors que han participat a la prova són convidats a presenciar una jornada de l'Open Britànic professional que arrenca aquest dijous al camp de Royal Troon amb la presència de David Puig.

Felicitats Adriana pel teu gran resultat a Escòcia!