30 de març 2024

Anna Cañadó i Marina Joyce s'acomiaden de l'Internacional Junior de França Femení

Anna Cañadó i Marina Joyce Moreno van finalitzar la seva participació a l'Internacional Junior de França Femení, conegut com la Copa Osmond, després de caure les dues jugadores als setzens de final del torneig que es disputa a Golf Saint-Cloud.

Després de la seva bona actuació a la sèrie classificatòria on van aconseguir un lloc entre les 32 millors del torneig, totes dues afrontaven durs compromisos en els setzens de final.

Anna Cañadó va cedir per un ajustat 2/1 davant la sueca Widal, en un duel que es va mantenir molt igualat fins al forat 15, amb tot per decidir. Tot i que la sueca va treure avantatge al 16 i 17, suficient per sentenciar l'eliminatòria.

Per la seva banda, Marina Joyce se les veia davant l'anglesa Amelia en un duel que es va mantenir parell fins al forat nou. A partir d'aquí, la jugadora anglesa es va posar per davant i Marina va lluitar per reduir l'avantatge, tot i que ja no va poder capgirar-lo per caure per 2Up.

En setzens també queia eliminada Alba González a mans de la francesa Lily Reitter, en un duel que es va decidir al forat 19.

L'única jugadora espanyola que quedava en competició, Balma Dávalos es ficava a quarts de final després de superar la francesa Brejo (2/1) i serà l'única espanyola que lluitarà aquest diumenge per una plaça a semifinals.

Felicitats a les nostres jugadores pel paper realitzat a Saint-Cloud!