09 de maig 2024

Bon inici de la parella Leach-Rubio al Campionat d'Espanya Dobles Sènior a Golf Escorpión

El Campionat d'Espanya Dobles Sènior Masculí va arrencar aquest dimecres a Golf Escorpión (València) amb dues parelles de la FCGolf situades a les primeres posicions.

El cinquè lloc provisional va ser per a la parella de Golf Terramar, i campions del torneig el 2022, Juan Leach i Jorge Rubio, que es van situar a la cinquena posició provisional, amb un total de 69 cops a la jornada Fourball Medalplay.

Tres parelles empatades en aquesta cinquena plaça, a quatre impactes dels primers líders, els germans Alvaro i Gonzalo Paradinas, que van fer servir 65 cops per a aquesta primera posició en solitari.

També destacada actuació de la parella Waldo Puig-Fernando Ramon Esquerra, que van signar 70 cops per situar-se a la vuitena posició compartida amb cinc parelles més. També amb 70 cops Bruno Rosal fent parella amb el jugador local, Ignacio De Wit.

Més enrere a la classificació, Juan José Martínez Campos-Eugenio Bores-Leonori, amb 71 cops, al lloc catorzè, igual que la parella del RCG El Prat, Enrique Martínez-Francisco De Pablo.

El torneig continua aquest dijous en el recorregut valencià on es realitzarà el tall a la classificació que passaran els 60 primers classificats més els empatats al lloc 60.

Molta sort als jugadors de la FCGolf a Golf Escorpión!