22 de juliol 2024

Claudia Lara i Pau Sánchez s'imposen al Grand Prix Lleida Ponent

Els joves jugadors de la FCGolf, Pau Sánchez (Can Cuyàs Golf) i Claudia Lara (RCG Cerdanya) van ser els guanyadors del Grand Prix Lleida Ponent, torneig disputat a l'espectacular recorregut de Golf Lleida & Country Club, disputat del 19 al 21 de juliol.

Aquest torneig de primer nivell, puntuable per al R&A i USGA World Amateur Golf Ranking, a més de puntuable per als rànquings del Grand Prix de la FCGolf a les categories Absolut Masculí i Femení, i Boys-Girls, va comptar amb la participació de les promeses més grans del golf català en tres interessants jornades de joc.

A la competició masculina, el triomf se'l va emportar el jugador de Can Cuyàs Golf, Pau Sánchez, que va signar tres voltes de joc de 78,70 i 68 cops, per un total de 216 impactes, aconseguint cinc cops d'avantatge sobre el subcampió.

El seu company de Can Cuyàs Golf, Daniel Solavera, aconseguia la segona plaça, amb 221 impactes, gràcies a tres targetes de 69,72 i 80 cops. La tercera posició va ser per a Biel Cabanes (El Prat) que va acabar amb 222 cops, els mateixos que el seu company de club, Xavi Yague.

Al torneig femení, domini absolut de Claudia Lara, que es va emportar la victòria amb 215 impactes, gràcies a tres magnífiques targetes de 70, 73 i 72 cops. Lara aconseguia el triomf, amb quatre impactes de renda sobre la segona classificada, Gabriela Rincón (CTG), amb 219 cops, gràcies a tres targetes de 72,73 i 74 cops. La tercera places va ser per a Laura Gorgees, amb 221.

Una competició d'alt nivell que va permetre a tots els participants mostrar el seu gran nivell de joc després de tres intenses jornades de joc al recorregut de Golf Lleida, que va preparar el camp per gaudir del golf. El seu president, Josep Ramon Gabàs, va fer entrega dels premis.

Moltes felicitats als campions i tots els premiats!