11 d'octubre 2021

Claudia Lara triomfa en el seu nou destí holandès

Claudia Lara ha deixat Catalunya temporalment degut al trasllat de la seva família a Països Baixos, però la jugadora catalana segueix igual de centrada en la competició esportiva tot i estar envoltada de noves contrincants i nous camps. Encara que la seva intenció és seguir disputant tornejos nacionals i autonòmics.

I és que Lara ha demostrat en les competicions en què ha pres part en el seu nou destí que segueix sent una referència pel seu joc i qualitat, treballada des de Catalunya amb tècnics com Joan Bronchales, i mostrant el seu esplendorós futur en el golf.

La jugadora catalana de RCG Cerdanya, va participar recentment en el Campionat d'Holanda Sub21, aconseguint el triomf amb autoritat, amb un total de 218 cops (+2), amb tres voltes de 75,74 i 69 cops, traient tres impactes de renda a les seves perseguidores.

El setembre passat, va disputar el Campionat d'Holanda Sub16 i va tornar a endur-se la victòria, amb un total de 217 cops (+4), amb voltes de 74,78 i 65 cops, de nou aconseguint una renda de quatre cops sobre la seva immediata perseguidora .

Lara va arrencar el seu camí holandès a per totes, participant en el Campionat d'Holanda Absolut, que es va jugar de el 12 a el 14 d'agost passat. En un torneig on s'enfrontava a jugadores més grans d'edat  i amb més experiència, va aconseguir un brillant segon lloc.

Lara va jugar quatre voltes de golf, al que no està massa acostumada per a finalitzar en el segon lloc, amb 289 impactes (+1), a només dos cops de la campiona, que va signar 287. Lara va lliurar quatre targetes de 67, 78, 69 i 75 cops que el van portar a aquest segon lloc compartit.

Moltes felicitats pels magnífics resultats als Països Baixos i t'esperem aviat per Catalunya!