28 de novembre 2022

David Puig segueix brillant a l'Asian Tour

David Puig segueix amb la seva bona ratxa de resultats des que va aterrar a l'Asian Tour fa un mes, i després de completar el tercer torneig del circuit asiàtic, i de nou, destacant entre els millors.

Puig disputava el seu tercer torneig de l'Asian Tour, el Blangladesh Open per finalitzar en un destacat vuitè lloc compartit, amb un total de 278 cops (-6), demostrant la seva regularitat de joc.

El de Golf Barcelona, ​​que venia d'una setmana de descans, va signar a Bangladesh voltes de 70, 68, 69 i 71 cops que el van portar a aquest vuitè lloc final per embutxacar-se 8.300 dòlars del premi.

Per a Puig, poder participar a l'Asian Tour, li està permetent agafar el ritme competitiu com a professional i demostrar-se que pot fer un bon paper tot i portar pràcticament tres mesos amb el seu nou status.

La seva arribada al circuit asiàtic ja va causar impacte ja que al primer torneig de les Sèries Internacionals al Marroc va estar a punt d'emportar-se la victòria quan liderava de dos cops a 18 forats del final. La setmana següent, també va realitzar un bon paper a Egipte, finalitzant tretzè i ara torna al Top10 a Bangla Desh.

Sens dubte, un gran rodatge professional per a David Puig pensant en el seu salt al LIV Golf l'any que ve on té assegurada la seva participació als primers tornejos de l'any.

Moltes felicitats David pel vuitè lloc a Bangla Desh!