21 d'octubre 2024

David Puig tanca la temporada a Sotogrande amb molt bona nota

David Puig va tancar amb molt bona nota la seva participació a l'Estrella Damm Andalusia Masters, al RCG Sotogrande, després de completar el torneig del DP World Tour al lloc dotzè, amb 275 cops (-13).

El jugador del LIV Golf va disputar un torneig molt regular, amb voltes de 69, 72 i dues de 67 finals per ficar-se entre els millors del torneig del DP World Tour en línia de les seves bones actuacions de les últimes setmanes.

Després de tancar la temporada del circuit saudita on es va quedar a un sol lloc d'assegurar la seva presència el proper any, cosa que sembla assegurada, va disputar amb èxit l'Open d'Espanya al Club de Campo Villa de Madrid, on va finalitzar en una destacada tercera plaça i la setmana següent, va acabar quart a l'Alfred Dunhill Links Championship, a Escòcia.

Aquest cap de setmana passat posava el tancament a una intensa temporada 2024, en un any en què es pot catalogar de creixement i millora clara del jugador de La Garriga, que aconseguia el seu primer triomf a l'Asian Tour, encara que l'objectiu és més ambiciós, guanyar al LIV Golf i al DP World Tour.

“L'últim tram de la temporada ha estat molt positiu, he estat força regular, però ho puc fer molt millor, així que espero tenir una propera temporada més constant”, explicava des de Sotogrande després de concloure el torneig. A l'hora de posar-se una nota, Puig va ser molt exigent amb ell mateix. “Jo me'n posaria un sis o un set…” deia el barceloní.