12 de febrer 2024

Destacada actuació d'Eric Díaz al Puntuable Nacional Juvenil a La Cañada

Els Puntuals Nacionals disputats aquest cap de setmana als camps gaditans de La Cañada (masculí) i La Hacienda (femení) va tenir com a protagonistes alguns dels joves jugadors de la FCGolf que van haver de trampejar amb els camps i també amb la mala meteorologia.

El torneig masculí, disputat al recorregut gadità de La Cañada, es va poder completar amb les tres jornades de joc, i amb bones notícies per al golf català amb un destacat quart lloc del jove Eric Díaz Miñón, que va finalitzar quart en solitari.

Díaz va signar tres voltes de 76,76 i 71 cops, per a un total de 223 impactes (+10), a 10 cops del guanyador del Puntuable, el jugador de la federació andalusa, Youp Orsel (213).

A la competició femenina, les inclemències metereològiques van acompanyar la prova cada dia per la qual cosa va haver de reduir-se el torneig a una sola volta. La millor classificada catalana va ser Julia Gelmà, amb 76 impactes, al quart lloc mentre que Carolina Perez Tasso ho feia al setè lloc, amb 78 cops.

Nagore Martínez també va destacar amb una volta final de 79 impactes mentre que Adriana García Terol va acabar aquesta única volta competitiva, amb 80 cops. La victòria la van compartir les jugadores Luna Isabella Valencia y Cristina García, amb 74 cops.

Moltes felicitats als nostres jugadors als Puntuables Nacionals a Cadis!