25 de maig 2023

Destacat vuitè lloc de Jorge Rubio al Campionat d' Espanya Individual Sènior Masculí

El golfista sènior de Golf Terramar, Jorge Rubio, va aconseguir un destacat vuitè lloc al Campionat d'Espanya Individual Sènior, disputat aquest cap de setmana en l'afamat recorregut del Real Golf de Pedreña (Cantabria).

Rubio va completar les tres jornades de joc amb 71, 75 i 71 cops per un total de 217 impactes (+7) empatat amb el basc Gonzalo Lilly. Tots dos jugadors van acabar a set cops del campió, que va acabar al par, amb 210 cops.

Bon torneig també per a Alberto Durban, que va acabar al 20è lloc, amb 222 cops (+12), Enrique Martínez al lloc 22è, amb 223 cops (+13), mentre que Philippe Bach, també va destacar a la classificació final, al lloc 25è, amb 224 (+14).

Per la seva banda, Mario Pérez-Calvo va completar les tres voltes de joc amb 225 cops (+15), al lloc 27è, mentre que Eduardo De la Riva Casanueva, ho va fer al lloc 33è, amb 226 cops (+16).

També van completar les tres voltes el company de Jorge Rubio al Dobles, Juan Leach, que va acabar amb 228 (+18), al lloc 39è, mentre Francisco De Pablo Andreu i Javier Verges, van acabar amb 230 impactes, al lloc 45è.

Felicitacions als nostres sèniors que han completat un gran Campionat d'Espanya Individual i en un camp tan mític com el sempre espectacular Real Golf de Pedreña.