13 de juliol 2024

El cinquè lloc, l'objectiu de l'equip d'Espanya sub18 Femení

La derrota de l'equip espanyol sub18 contra Itàlia a quarts de final per un ajustat 3-4 ha portat l'equip de la RFEG amb la presència de les golfistes catalanes Anna Cañadó i Nagore Martínez, obliga a lluitar pel cinquè lloc final davant l'equip de França.

Espanya no va tenir pietat davant Dinamarca a la primera de les eliminatòries per optar a la cinquena plaça del torneig. El 5 a 0 a favor de les espanyoles ho explica tot i evita comentaris addicionals sobre la capacitat executiva d'un equip que es va distingir com a cap de sèrie a la fase classificatòria però que va perdre per la mínima davant Itàlia a quarts de final.

Un duel definitiu davant de les franceses després d'una setmana de competició al Göteborgs Golf Klubb, a Suècia, que definirà la posició final de l'equip espanyol.

La sèrie final arrancarà a partir de les 12:22 amb el duel de parelles amb Cloe Amión i Martina Navarro, a qui seguiran els individuals amb Rocio Tejedo (12:32), Nagore Martínez (12:40), Anna Cañadó (12 :48) i Balma Dávalos tancarà a les 12:56.

Molta sort equip en la lluita pel cinquè lloc!