16 de juliol 2024

El Circuit Nacional de 5a Categoria visita amb gran èxit Golf Perelada

El Circuit Nacional de 5a Categoria segueix avançant i ja queden poques proves per completar la Fase de Clubs. Aquest cap de setmana va ser el torn de Golf Perelada, que va acollir la tretzena prova de la Fase de Clubs, i que va reunir més de 90 federats que estan fent els seus primers passos a la competició oficial.

Tots ells, amb handicap comprès entre 26,5 i 36, i alguns que ja ho han aconseguit rebaixar al llarg de la temporada, van anar a la cita de Golf Perelada, en el compte enrere d'aquesta Fase de Clubs.

Ja només restaran tres proves d'aquest circuit dissenyat amb èxit per la RFEG amb el suport de les Federacions autonòmiques, perquè els federats amb hàndicaps més alts vagin entrant de manera gradual a la competició en un circuit pensat expressament per a ells.

Com a totes les proves de la temporada, tots els participants van disputar els primers nou forats del recorregut gironí, sortint de barres vermelles i amb la modalitat de joc Stableford Handicap.

La prova va resultar tot un èxit de participació en un gran ambient de golf i amb moltes ganes de competir en un recorregut espectacular com el de Golf Perelada.

Després de la disputa dels nou forats, en categoria masculina, la victòria va ser per a Alberto Rosal Balsells (Can Cuyàs Golf), que va acumular un total de 28 punts, seguit de Nil Segura i Juan carlos Franco, que van acabar amb 25 punts.

A la competició femenina, el triomf se'l va emportar Adelin Torres (El Vallès), amb un total de 23 punts, mentre que Elisa Torremade s'emportava el subcampionat amb els mateixos punts que Esther Sánchez, totes dues amb 22.

El circuit continua el seu camí i només li resten tres proves per finalitzar aquesta primera fase, Golf de Caldes (20 de juliol),  Vallès Golf (11 d'agost) i La Roca Golf (25 d'agost).

Apunta't les dates i competeix a les proves que resten de la Fase de Clubs!