06 de febrer 2023

El golf juvenil català, en plena forma a Infinitum Golf

Infinitum Golf ha viscut aquest cap de setmana dues jornades de competició intenses entre els joves valors de la FCGolf, amb la disputa del primer Puntuable Zonal Juvenil de la RFEG, organitzat per la Federació catalana.

I el torneig disputat als recorreguts Lakes i Hills d'Infinitum Golf, han resultat tot un èxit de participació on els joves jugadors catalans han mostrat la qualitat que atresoren a les categories cadet, infantil i sub12 i els seus desitjos de competir al màxim nivell en dos jornades de joc.

El torneig s'han desenvolupat amb un sol espectacular, amb una mica de vent, però que va permetre a tots ells lluir-se davant dels seus familiars i amics que també van gaudir de la doble jornada de joc al resort tarragoní.

I després de les dues jornades de competició scratch stroke play, els guanyadors en la categoria 'major' de cadets van ser Jan Farre Ariño (145 cops) i Marie Eloide Prats-Rigual, amb 146. El subcampionat va ser per a Alex Company (146) i Marina Mitjans (153).

A la categoria Infantil, victòries per a Xavi Yague (159) i Adriana García (151) mentre que el subcampionat se'l van emportar Pol Terol (160) i Fiona del Olmo.

Finalment, a la categoria sub12, triomf per a Hugo Carmona (164) i per a Txell Alós, que va signar en les dues jornades un total de 192 cops. Destacar també els subcampions, Kealeboga Mdlulwa (171) i Iona Lage (197).

Moltes felicitats a tots els premiats i als participants al Puntuable per la seva lluita i ganes de gaudir del golf en competició!