07 d'abril 2021

El Torremirona International Open, un èxit de participació en Setmana Santa

El Torremirona International Open, disputat en el recorregut gironí de Torremirona Golf (Navata) va resultar tot un èxit de participació, celebrat en plenes dates de la Setmana Santa (del 3 al 5 d'abril).

La prova va atreure molts jugadors de diferents categories al tractatarse d'una prova internacional, i puntuable pel World Amateur Golf Rànquing, a més de ser puntuable per als Grand Prix Absolut (masculí i femení), Boy / Girl i Cadet.

La competició, es va disputar a 54 forats Stroke Play, en tres magnífics dies consecutius, i els jugadors van gaudir d'un camp en magnífiques condicions, al llarg de la competició, en un club que sempre respon a les expectatives en tornejos de gran format.

En la classificació Absoluta, victòria per a Marc Sabrià, amb 208 cops, seguit de Ylan Guerin-Pozzalo, amb 214. En categoria femenina, victòria per a Clemence Martin, amb 212.

En la classificació Cadet, Alex Albiñana va aconseguir un meritori segon lloc, amb 215 cops mentre a la femenina, el triomf va ser per a Delon Valentine, seguida d'Anna Cañado, amb 219 cops.

En la classificació Boy, Albiñana aconseguia aquesta segona posició, i Clemence Martin, en Girl.

Moltes felicitats a tots els campions i a tots els participants en aquesta competició internacional a Torremirona Golf!