16 de juliol 2024

Eric Díaz, al Campionat Internacional d'Anglaterra Sub16

El jove jugador de la FCGolf, Eric Díaz forma part de l'expedició espanyola que competeix al Campionat Internacional d'Anglaterra Sub16, conegut com el McGregor Trophy, que es disputa des d'avui dimarts a dijous, al West Essex Golf Club, a nord de Londres.

Un torneig amb la presència de ni més ni menys que 144 joves golfistes internacionals sub16, entre els quals Espanya se'n presenta amb 15, entre ells el català Eric Díaz.

La delegració de la RFEG la componen, a més del català, Yago Horno, Arián Rodríguez, Gonzalo Baños, Bruno Berge, Eladio Dano Pérez, Isaac Oliver, Íñigo Ferreira, José Antonio Salas, Juan Miró, Luis del Rosal, Nicolás Vidal, Pelayo Fernández, Samuel Love i Álvaro Trujillano. Les tasques de capità són per a Toni Planells.

El torneig es juga a 72 forats medal en tres jornades. Les dues primeres les disputen els 144 golfistes, mentre que la darrera està reservada per als quaranta millors i empatats en aquesta posició, que juguen 36 forats en un sol dia per conèixer el nou campió.

El golf espanyol només compta amb una victòria en aquest torneig que va començar el seu camí el 1982. Va tenir lloc el 2015, el seu protagonista va ser l'andalús Ignacio Puente, i el lloc, el camp de Wallasey Golf Club