19 de juliol 2024

Golf Terramar va participar a la II Copa Jose Maria Olazábal

Golf Terramar va competir aquest dimecres i dijous a la 2a edició del Campionat Interclubs Internacional Invitacional Cadet Boy/Girls 'Copa Jose Maria Olazábal', que es va disputar al Real Club de Golf de Sant Sebastià (Jaizkibel).

Un total de 16 equips van participar en aquest torneig impulsat pel doble campió del Masters, Jose María Olazábal. El golfista basc, sempre disposat a donar suport al planter del golf espanyol, ha promogut aquesta competició amb la intenció de ser-hi personalment present durant la celebració del torneig i compartir amb tots els participants i assistents a aquesta festa del golf.

Golf Terramar es va presentar al torneig amb Nieves Duran, Alex Echevarría, Ainhoa ​​Pérez-Ullivarri i Enrique Rozman, amb Jordi Echevarría com a capità de l'equip.

Els del club de Sitges van finalitzar a l'onzè lloc després de dues jornades de competició. El primer dia, competició per parelles greensome, amb el resultat de dos 80 mentre que a la segona jornada individual, Nieves Duran signava la millor targeta, amb 82 cops, per un total de 418, per a aquest onzè lloc final.

La victòria se la va emportar l'equip de Mediterraneo Golf, amb 371 cops, superant per només dos impactes, el segon classificat, l'equip local del RCG Sant Sebastián (373).

Bona experiència per als joves jugadors de Golf Terramar que van poder competir davant d'altres clubs i poder departir amb tot un campió com Txema Olazábal, sempre obert a promoure el golf entre els joves.

Felicitats Golf Terramar per l'experiència viscuda a Jaizkibel!