13 de maig 2022

Golf Vallromanes, primer líder de l'Interclubs Masculí de Catalunya 2022

El 4art Interclubs Masculí de Catalunya va arrencar aquest dijous a Golf d'Aro Mas-Nou, amb 13 equips masculins de club, lluitant pel primer liderat de la competició a la temporada 2022.

La primera prova que s'havia de disputar a Golf Sant Cugat va ser ajornada en no poder-se disputar a la jornada prevista a causa de les fortes pluges.

El torneig va viure en el recorregut gironí la segona prova prevista, en una matinal espectacular de sol, i que va acabar portant a Golf Vallromanes al liderat en solitari, després de sumar 12,5 punts i 12 ups.

Els líders provisionals van sumar gràcies a la parella Francisco de Góngora-Lluis Amat (3 punts), Francisco Grande-Alberto González (4 punts), Josep Maria Bertran-Daniel Fernández (dos punts) i Jose Maria García-Oscar Javier Blanco (3.5 punts ).

A la segona plaça es va classificar Golf Costa Brava, amb 11 punts i 11 ups, mentre que Golf Barcelona finalitzava la jornada tercer, amb 10,5 punts i 9 ups.

El 'Liguillo' masculí viurà la tercera prova del torneig oficial de la FCGolf, al RCG Cerdanya, el proper 22 de juny, a l'espera de conèixer quan es disputarà la primera prova ajornada a Golf Sant Cugat.

Moltes felicitats a Golf Vallromanes pel lideratge provisional!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar a Golf d'Aro-Mas Nou, el patrocinador principal, adidasTarylorMade i els partners federatius, La Roca Village, NACEX i Golf Estudio.