06 d'octubre 2018

Gran festa del golf benjamí i aleví a Golf de Caldes

Golf de Caldes va ser l'escenari aquest dissabte de la segona prova del 24è Triangular Benjamí i Aleví de Catalunya, organitzat per la FCGolf, i amb la presència de 28 parelles de joc, representant a un bon nombre de clubs catalans. Després d'una intensa matinal de joc, la parella del RCG El Prat, formada per Mateo Leach i Xavi Yague, va signar el millor resultat Handicap, amb un total de 67 cops, aconseguint una renda de set impactes sobre la segona parella classificada, els joves de Sant Cugat, Eric Díaz i Nicolás García, que van sumar 73. Díaz i García van ser els millors scratch, amb un total de 83 cops, mentre Leach i Yague, van ser segons, amb 91 impactes. En la classificació general, l'equip de Sant Cugat 1, lidera el Triangular handicap, amb 129 cops, La competició dels petits viurà la tercera i última prova d'aquest Triangular, el proper diumenge 28 d'octubre, a Can Cuyàs Golf, on coneixerem els nous campions de la competició en les diferents categories. Moltes felicitats als guanyadors i a les 28 parelles participants en aquesta matinal a Golf de Caldes!