26 d'abril 2024

Gran inici de Max Ricart al Campionat d'Espanya Sub16

El jove golfista de la FCGolf, Max Ricart, ha tingut aquest divendres un brillant debut al Campionat d'Espanya Sub16, que es juga al recorregut asturià de La Barganiza, després d'entregar una primera targeta de 68 cops (-2), que l'ha portat al segon lloc a la taula.

Ricart es va situar a un sol cop del primer líder, el valencià Raúl Gómez, que va acabar la volta amb un cops menys que el català, amb 67 impactes (-3) per liderar en solitari el torneig que reuneix els millors sub16 espanyols.

Ricart, que va arrencar la seva primera volta pel 10, va firmar dos bogeys per dos birdies en els seus primers nou forats, mentre que en els segons, un espectacular 'hole in one' al par 3 forat 6, el portava als 33 cops, que unit als 35 de la primera volta, finalitzava dos sota par. Només quatre jugadors van aconseguir posar números vermells al seu compte.

Altres jugadors de la FCGolf, Nicolás García i Jacobo Knuth ocupen el lloc vint-i-unè, amb +3, Xavi Yagüe  i Mateo Leach ho feien al 25è (+4).

Al torneig femení, que es disputa en el recorregut de La Llorea, destacat inici de les jugadores de la FCGolf, Julia Gelmà i Adriana García, que ocupaven la cinquena posició compartida, amb volta de 74 cops (+2). Les dues catalanes només es troben a un impacte del liderat, que comparteixen quatre jugadores, amb 73 impactes (+1).

Molta sort als nostres jugadors i jugadores a la segona jornada a La Llorea i La Barganiza!