17 d'octubre 2024

Inici esperançador de David Puig a l'Andalucía Masters

David Puig va arrencar la primera jornada de l'Estrella Damm Andalusia Masters, amb una targeta de 69 cops (-3), en un bon inici del professional català, el millor dels tres que prenen part al torneig del DP World Tour.

El de La Garriga està gaudint d'un bon moment de joc les últimes setmanes després de finalitzar la seva participació al LIV Golf, i el primer dia de joc en el recorregut de Sotogrande, va tornar a fer una volta sòlida.

Un bon inici, encara que condicionat per l'espectacular volta del francès Guerrier que va acabar el primer dia amb 62 cops (-10), superant fins i tot el 63 que havia signat al matí l'anglès Daniel Brown.

Set cops d'avantatge sobre David Puig, que va saber moure's en el recorregut gadità en una jornada marcada pel vent. L'extremeny Jorge Campillo, es va situar tercer, amb 68 (-4).

Puig, que ocupava el lloc 24è provisional, superant per un cop el seu company al LIV Golf, el basc Jon Rahm, que tancava el primer dia amb 69 cops (-2) igual que el guanyador de l'Open d'Espanya, Angel Hidalgo .

Adri Arnaus es va haver de conformar amb un total de 71 cops (-1) al lloc 61è mentre que Pablo Larrazábal se n'anava per sobre del par (73) per ocupar el lloc 91è provisional.

Molta sort als professionals catalans a la segona jornada!