27 de maig 2024

Joel Moscatel tanca una altra destacada actuació a Dinamarca

Joel Moscatel viu un gran moment de forma que va tornar a confirmar aquest cap de setmana al Danish Golf Challenge, disputat a la localitat d'Odense.

El jugador del RCG El Prat va aconseguir la desena plaça al Danish Golf Challenge, després de tancar el torneig amb 276 cops (-12) després de quatre voltes de 68,68,67 i 73 impactes, empatat amb els francesos Benjamin Herbert i Pierre Pineau.

Un altre gran resultat per a Moscatel que ocupa la tercera posició a la 'Road to Mallorca', amb un total de 523 punts, a la suma de les 10 aparicions al segon circuit europeu.

I és que el lleidatà ha fet un salt de gegant al rànquing del Challenge Tour després de la seva espectacular victòria al Challenge d'Espanya, disputat al RCG Sevilla, on es va imposar per un cop i que l'ha portat al cim del circuit.

Moscatel vol mantenir aquest gran moment en una nova oportunitat a territori espanyol ja que del 6 al 9 de juny es disputa el Challenge de Cadis, en el recorregut gadità de Novo Sancti Petri i que li permetria refermar-se en aquests primers llocs.

Al torneig danès, que va finalitzar amb la victòria del jugador local Andreas Halvorsen (-19), no va poder entrar al tall cap altre professional català. Quim Vidal, Pep Angles, i Lucas Vacarisas ho van intentar sense sort, i segur que també seran a Cadis la propera setmana.

Moltes felicitats Joel i a continuar progressant!