14 d'octubre 2024

L'Equip 12 'GOLFAHOLICS', campió de l'Hexagonal 2024

El 58è Gran Premi de Catalunya va tenir un magnífic colofó ​​amb la sisena i definitiva prova del torneig de la FCGOLF amb la disputa de la BATALLA FINAL en què els millors 18 equips de la competició es jugarien el títol en 18 forats per equips amb la suma individual de les targetes dels seus quatre components.

I el líder sòlid de les últimes jornades, el 'TEAM FCGOLF' va haver de cedir en una emocionant jornada amb triomf final per a l'Equip 12 'GOLFAHOLICS' de Marc Gascón, que aconseguia imposar-se a Llavaneras després d'acumular 129 punts més els 17 de 'bonus' , per un total de 146.

No van arribar al guanyador 'GCD PADRO&CO' que es va haver de conformar amb 137, a la segona posició, mentre 'TEAM FCGOLF' ocupava la tercera, amb els mateixos punts.

'TEAM FCGOLF' partia amb l'avantatge d'acumular 20 punts de 'bonus' a la BATALLA FINAL però no el van acabar per ajudar en una jornada final on va estar molt més encertat l'equip de Marc Gascon, Sergi Vives, Tony Viaga i Carlos Tomas, que van ser els justos vencedors amb els seus 146 punts finals.

L'equip guanyador de la sisena prova va ser el 25, 'ALELLA24' amb 133 punts, gràcies als 36 de Francisco Grande, els 35 d'Esther Canals, els 32 de Pere Arisa i els 30 de Joaquina Méndez.

A la categoria Scratch, la victòria va ser per a l'Equip 2 'CEME GOLF', format per Adrian Pérez, Rosendo Menta, Marc Nogueira i Antonio Nicolas, que va acumular un total de 448 punts.

A la categoria Seniors, l'equip triomfador va ser el 8 'IBORESCA', format per Jaume Carulla, Sergio Esquerra, Raul Iborra i José Ortiz, amb un total de 532 punts.

A la jornada de dissabte, es va jugar la BATALLA DE CONSOLACIÓ entre els equips que no van aconseguir plaça en la lluita pel títol, i amb victòria final per a l'Equip 24 'VASCOCATALA2019' format per Carlos Dentici, Joan Samso, Javier Rodeo i Cristobal Cascante , amb un total de 139 punts.

Després de la competició es va realitzar el lliurament de premis en un cap de setmana de plena competició a Golf Llavaneras i que va posar el colofó ​​a aquest exitós 58è Gran Premi de Catalunya.

Moltes felicitats al nou campió de l'Hexagonal 2024!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf i Golf Estudio, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.