06 de juny 2023

Magnífic podi d'Anna Cañadó al German Girls 2023

Anna Cañadó va demostrar la seva experiència i maduresa en competicions internacionals després de finalitzar en una destacada tercera plaça al German Girls 2023, torneig que va finalitzar aquest cap de setmana en el recorregut alemany de St. Leon-Rot Golf.

La jugadora de la FCGolf va completar una actuació estel·lar, amb un total de 209 cops (-7), amb voltes de 70,71 i 68 impactes, que el van portar a la tercera posició final d'aquesta competició valera per al Rànquing de la Ping Junior Solheim Cup.

Cañadó va acabar a dos cops de la segona classificada, l'alemanya Helen Briem (207) i tres de la castellonenca Rocío Tejedo, potser la jugadora més en forma del moment, que es va emportar la victòria amb 206.

Destacar el 12è lloc aconseguit per la jugadora adscrita a la FCGolf, que juga per Irlanda, Marina Joyce Moreno, que va sumar un total de 215 cops (-1).

A la setena plaça es va classificar Cloe Amión (212) mentre que una altra jugadora amb experiència com Maria Revuelta ho va fer al lloc catorzè (216).

Sens dubte, una gran actuació d'Anna, que va demostrar la seva regularitat amb una volta final de 68 cops, que va ser una de les millors del dia per arrodonir aquesta magnífica actuació de la catalana al camp alemany.