11 de febrer 2024

Marcel Fonseca completa l'Internacional de Portugal Masculí

L'Internacional de Portugal Masculí va concloure aquest dissabte en el recorregut lusità de Penina Golf, amb un sol jugador de la FCGolf que va aconseguir completar el torneig lusità, i que va acabar amb victòria de l'espanyol Luis Masaveu.

Marcel Fonseca va completar el torneig amb un total de 228 cops (+9) amb tres voltes de 72, 82 i 74 cops, que el van portar al lloc 67è de la classificació final.

El jugador del RCG El Prat va ser el millor dels tres jugadors catalans desplaçats a Penina Golf. Pablo García Terol es va quedar fora després de dues targetes de 79 i 78 cops mentre que Eric Casademont se'n va anar amb voltes de 80 i 78 impactes.

La victòria se la va emportar el madrileny Luis Masaveu, que partia a l'inici de la tercera jornada a la segona posició, i va aconseguir remuntar per endur-se el primer gran torneig de l'any, amb un total de 208 cops (-11) amb targetes de 68, 70 i 70 cops.

Felicitats Marcel per la teva actuació a Penina Golf!