05 de juny 2023

Maria Trallero brilla al Campionat d'Espanya Individual Sènior Femení

Maria Trallero va completar una magnífica actuació al Campionat d'Espanya Individual Sènior, que s'ha disputat el cap de setmana passat en el recorregut malagueny de Lauro Golf.

La sènior de Golf Llavaneras va tancar el torneig amb un total de 230 cops (+14) per a un brillant cinquè lloc en solitari, després de tres voltes de 77, 75 i 78 cops, que el van portar als llocs destacats de la competició de la RFEG.

Trallero, la jugadora sènior de la FCGolf més competitiva, va demostrar que segueix en plena forma, per mantenir-se a prop de les millors i només el 78 de l'últim dia no li va permetre fins i tot acabar més a prop de la campiona.

La victòria se la va emportar la canària Maria Castillo, amb un total de 223 impactes (+7), aconseguint dos de renda sobre la gran dominadora del golf sènior espanyol femení, Macarena Campomanes, que ho va fer amb un total de +9.

A més de Trallero, destacar la presència de dues jugadores més de la FCGolf, al lloc 27è va acabar Àngels Navas, amb 268 cops, i el lloc 31è va ser per a Anna Oller, amb 288.

Aquest Campionat d'Espanya Individual Sènior Femení 2023 ha estat la tercera i última cita puntuable del Rànquing Nacional de la categoria, alhora que ha estat vàlid per al Rànquing Mundial.

Moltes felicitats Maria pel gran torneig a Lauro Golf!