04 de juliol 2024

Pablo Larrazábal comença sota par a Munic

El golfista barceloní Pablo Larrazábal i el malagueny Miguel Ángel Jiménez són els dos espanyols més ben classificats al BMW International Open, que va arrencar aquest dijous a Munic.

Larrazábal, guanyador a les edicions del 2011 i 2015 del torneig alemany, va signar una primera targeta de 70 cops (-2), amb tres bogeys, un doble bogey i set birdies, per situar-se al lloc trentè, empatat amb el veterà Miguel Ángel Jiménez, que es va marcar una volta molt regular, sense bogeys.

El primer líder del torneig del DP World Tour, que reparteix 2,5 milions d'euros, és l'australià David Micheluzzi, amb una volta inicial de 66 cops (-6), amb un impacte de renda sobre quatre jugadors, entre ells, el nord-americà Patrick Reed ( -5) que la setmana que ve disputarà el LIV Golf Valderrama.

Respecte a la participació espanyola, Alfredo García-Heredia, el català Adri Arnaus, Manuel Elvira i Rafa Cabrera-Bello, al lloc 54, amb un total de -1.