12 de juliol 2024

Primers líders del Campionat de Catalunya Absolut 2024

El Campionat de Catalunya Absolut 2024 ha arrencat aquest divendres al recorregut Lakes d'Infinitum Golf, en què 120 federats catalans van a la recerca del títol oficial de la FCGolf com a millors jugadors de l'any.

A la competició masculina, el primer líder és el jove jugador del RCG El Prat, Josep Maria Serra, que va arrencar al recorregut Lakes amb una targeta de 69 cops (-1), encara que amb molts rivals molt a prop.

A tan sols un impacte es van situar Eric Casademont, Eduard Tor i Alejandro De Castro, amb 70 impactes, i ficats de ple en la lluita per la victòria a una competició a la qual encara li queden dues jornades més de competició.

Al torneig femení, una clara líder en aquesta primera jornada, la jugadora de Golf Barcelona, ​​Daniela Campillo, que es va adaptar perfectament al recorregut Lakes d'Infinitum, per lliurar una primera targeta de 68 cops (-3).

Un primer resultat que ja pot començar a marcar del desenvolupament del torneig encara que, com diem, encara hi ha molts forats en joc. Campillo compta amb tres immediates perseguidores, encara que a dos cops de distància.

Ens referim a Claudia Lara, Alexandra Vidal i Carlota Carmona, totes tres van signar una targeta inicial de 72 (+1) impactes per situar-se a l'aguait de Campillo.

El torneig continua el cap de setmana per la qual cosa no coneixerem els nous campions de Catalunya Absolut fins diumenge a la tarda, ja que encara queden dues interessants jornades per disputar.

Moltes felicitats als primers líders a Infinitum Golf!

Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens acompanyen els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf, Golf Estudio a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.